Älmhult krossade på hemmaplan

Publicerad 2 juni 2016

Älmhult IF och Alvesta Golf möttes i ett smålandsderby på Älmevallen där hemmalaget var överlägset. Matchen slutade 8-0, där Christoffer Bengtsson satte det första målet 17 minuter in i första halvlek. Efter det kom målen tätt. Niklas Johansson stod för det andra målet som följdes upp av Magnus Johansson. I första halvleks sista minut fixade Martin Mårtensson det fjärde målet för hemmalaget.

Älmhult öppnade stark i andra halvlek och Christoffer Bengtsson stod än en gång för ett mål, följt av Samuel Olsson som satte 5-0 två minuter senare. Efter det dröjde det bara tre minuter tills Waed Shaif gjorde 6-0 till hemmalaget. 20 minuter senare fixade han 7-0. Sista målet gjorde Samuel Olsson i 88:onde minuten och matchen avslutades där med 8-0.