Annons

Anderberg ska skriva krönikor

Publicerad 25 januari 2016
Elisabeth Anderberg kommer att skriva krönikor på Vxonews.
Elisabeth Anderberg kommer att skriva krönikor på Vxonews.

Det finns saker man måste göra, även om det är farligt. Annars är man ingen människa utan bara en liten lort förklarade Jonathan för sin lillebror Skorpan i Bröderna Lejonhjärta.

Jag heter Elisabeth Anderberg, är inne på mitt 40:onde år, funderar just nu på vad jag ska göra yrkesmässigt men vet att jag framförallt vill vara en människa och ingen liten lort.

Annons

Att säga ifrån när något är fel anser jag vara en plikt, även om det får konsekvenser. Med det sagt så innebär det inte att man inte kan ha olika åsikter, det måste vi ha för att inte stanna i utveckling. Men det är viktigt att ta reda på fakta kring det man uttalar sig om. Vilket idag är lite av en bristvara hos de åsiktsmaskiner som gärna vill uttala sig snabbt om allt på sociala medier. Som delar ett inlägg utan att ta reda på bakgrunden. Utan att veta fakta.

Så det kommer mina krönikor att grunda sig på. Fakta och forskning. Ämnena kommer att variera och styras av nyhetsflödet och vilka diskussioner som förs i samhället.

Jag diskuterar gärna mina texter. Men jag gör det endast med folk som inte gömmer sig bakom ett alias utan står för vad de tycker. Hojta till så bjuder jag dig på en fika med diskussion till!

Elisabeth Anderberg

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons