Ändringar i Lakers uppställning

Publicerad 17 november 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

I kväll ställs Växjö Lakers mot tabelltrean Malmö i Vida Arena. Efter en poäng på de två senaste matcherna väljer tränare Sam Hallam att stuva om lite i två av fyra kedjor. Geoff Platt och Adam Brodecki byter nämligen kedja med varandra.

Det gör att Växjö Lakers ställer upp med Tuomas Kiiskinen/Robert Rosén/Olli Palola, Geoff Platt/Joakim Hillding/Ville Leino, Adam Brodecki/Linus Fröberg/Dennis Everberg samt Liam Reddox/Erik Josefsson/Josh Hennessy. Extraforward är Pontus Netterberg.

På backsidan är paren detsamma som de senaste matcherna. Där ser vi Philip Holm/Calle Rosén, Eric Martinsson/Cory Murphy och Arvid Lundberg/Oliver Bohm. Linus Högberg är sjundeback.

Viktor Andrén står i målet, med Rupert Swärd som reserv. Joakim Eriksson och Teemu Laakso saknas fortfarande på grund av skador.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.