Annons

Anfallaren återvänder till division 3-laget

Publicerad 27 juli 2016
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten

Division 3 sydöstra kommer att bli en riktigt spännande serie i höst. Räppe leder serien, men bakom skuggar bland annat Älmhult och Älmeboda/Linneryd. Nu är de sistnämnda nära en riktigt vass förstärkning inför hösten. Kreshnik Asllani fick kontrakt med Östers seriekonkurrent Norrby i våras, men återvänder nu till Småland.

– Det var lite tufft, framför allt eftersom jag kom in sent i laget. Jag har studierna kvar i Växjö och de prioriterar jag. Det innebar att jag missade en träning i veckan där uppe. Det gjorde att chanserna till speltid minskade. Personligen tycker jag att det gick bra både tränings- och tempomässigt, säger Kreshnik Asllani.

Annons

Några papper är ännu inte påskrivna, men planen är att spela division 3-fotboll med Älmeboda/Linneryd i höst.

– Jag känner mig som en mycket bättre spelare nu än tidigare, säger Kreshnik Asllani som fick göra en startmatch och 90 minuter i Norrby som skuggar Öster i toppen av division 1 södra. Den matchen spelades mot Öster på Myresjöhus Arena.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons