Annons

Äntligen för Räppe

Publicerad 7 maj 2016
Filip Gustavsson, en av Räppes målskyttar på Öland. Foto: Ola Netterström, Smålandsposten
Filip Gustavsson, en av Räppes målskyttar på Öland. Foto: Ola Netterström, Smålandsposten

I säsongens fjärde match kom årets första trea för Räppe i division 3-fotbollen. Det efter 3–2 borta mot Glömminge på Öland. Segern var helt rättvist och snarare i underkant än i överkant.

Björn Holmgren nickade in första målet. Eric Hörnell satte tvåan. Glömminge reducerade, men innan paus satte Filip Gustavsson 3-1. Glömminge reducerade i slutminuterna, men Räppe fick med sig alla poäng hem. Det firades så här.

Annons

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRappegoiffotboll%2Fvideos%2F755472537927963%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Alvesta åkte till Blekinge för match mot Hällaryd på Klockarebacken. Trots att Alvesta hade ledningen två gånger blev det bara en poäng. Matchen slutade 2-2.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons