Annons
Nöje

Årets artist till Växjö Pride

Publicerad 6 april 2016
Silvana Imam Foto: Pressbild
Silvana Imam Foto: Pressbild

Silvana Imam kommer till Växjö. Lördagen den 14 maj kommer rapparen att uppträda i Linnéparken under Växjö Pride, efter att paraden är slut.

– Just nu är hon den hetaste artisten i Sverige och det är stort att hon vill komma till Växjö Pride. Hennes hårda hiphop är en spännande kontrast till den glittriga schlager som många förknippar med Pride. Silvana Imam var den artist vi hoppades mest att kunna få hit, säger Suzana Mocevic i styrelsen för Växjö Pride i ett pressmeddelande.

Annons

Under grammisgalan i början av året utsågs Silvana Imam till årets artist och blev också Årets homo på QX-galan. Hon är också ansiktet utåt för Volvos nya modell, där hon tonsätter kampanjen som heter "det är insidan som räknas".

<iframe src="https://embed.spotify.com/?uri=spotify%3Aalbum%3A1WUagXFvCh1pnAj9hJSFnp" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe>

Charlotte Stjernkvist

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons