Årets första förlust för DFF

Publicerad 22 april 2016

I säsongens andra match mötte Växjö DFF Limhamn Bunkeflo nere på Limhamns IP.

DFF hade gjort två ändringar i startelvan jämfört med premiärmatchen då Sofia Johansson och Verena Rexhi var med från start. Matchen slutade med 3-1 till hemmalaget och det blev därmed den första förlusten för året för Växjö DFF.

Mittfältaren Jonna Ståhl stod för en tapper insats när hon kvitterade och gjorde DFF:s enda mål 38 minuter in i matchen. I slutet av första halvlek tog hemmalaget åter igen ledningen och DFF blottade sig dessvärre för flera kontringar.

I slutet av matchen gjorde DFF sina tre byten. Ritah Kivumbi mot Lova Hansson, Verena Rexhi mot Frida Mattsson och tredje bytet skedde i 76:e minuten då Nellie Ohlsson klev av planen för att göra plats åt Emma Andersson.