Annons

Årets turistentreprenör finns på höga höjder

Publicerad 19 april 2016
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten

Destination Småland och Almi delade under tisdagskvällen ut pris till Årets turistentreprenör i Kronoberg. Ceremonin hölls på residentet i Växjö och vinnare blev Jonas Grahn och Håkan Bladh som driver zipline-banan Little Rock Lake i Uppvidinge kommun.

– Det känns jättehärligt, men inte helt oväntat att vi vann. Det var vår tur helt enkelt, säger Jonas Grahn till Smålandsposten.

Annons

De båda herrarna fick priset för att de "symboliserar det småländska kluriga entreprenörskapet" och "där konkurrensen om besökarna hårdnar har de lyckats bygga upp en unik upplevelsedestination".

– Vi har varit och är väldigt framgångrika, mycket tack vare att vi har rätt folk som jobbar för oss, säger Jonas Grahn.

Förra säsongen kunde inte Little Rock Lake ta emot lika många besökare de hade önskat. Därför ska de satsa på att bygga ut ziplane-banan i framtiden.

Charlotte Stjernkvist

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons