Annons
Nöje

Här är artistens triumfkort

Publicerad 17 februari 2017
Foto: Oscar Appelgren
Foto: Oscar Appelgren

I fjol var han i final och hyllades. I år vill han minst lika långt. Men för att ta sig till Friends Arena måste Robin Bengtsson imponera i Vida Arena. Han är först ut i lördagens deltävling i Växjö med låten "I can't go on".

– Låten är funky, flirtig och upptempo. Det är väldigt stor skillnad från förra året tycker jag. Vi gör ett spexigt och roligt nummer och det ska bli väldigt roligt att få visa det på lördag, säger han.

Annons

Framträdandet inleds med att Robin Bengtsson och hans dansare befinner sig i kulisserna. Det är först 45 sekunder in i numret som han dyker upp på scenen.

– Vi är långt bak i korridorerna. Det blir spännande och jag tror inte att det har gjorts förut i Melodifestivalen. Jag tycker att det ser coolt ut på skärmarna, säger Robin Bengtsson.

På scenen kommer han och dansarna gå på rullband som används i koreografin. Det kan bli hans vinnande kort.

– Jag ville hitta på något med flow, där det händer saker utan att jag skulle behöva göra allt för stora dansgrejer. Det känns lagom mycket dans, avslutar han.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons