Annons

Askebrand på väg västerut

Publicerad 16 oktober 2017 • Uppdaterad 2 maj 2018
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten

Förra veckan kom nyheten att Thomas Askebrand lämnar Östers IF efter säsongen. Öster vill ha IFK Värnamos Christian Järdler men något kontrakt ska inte vara påskrivit, efter den uppmärksammade konflikten mellan klubbarna.

Enligt Kungsbacka-Posten pratar Askebrand med ett par klubbar men ingenting är klart.

Annons

– Tanken är att jag ska fortsätta träna fotbollslag eftersom jag tycker att jag är rätt hygglig på det. Å andra sidan, kommer det inget jättebra anbud så kan jag mycket väl tänka mig att ha ett vanligt arbete igen, säger Thomas Askebrand till tidningen.

Askebrand har de senaste tre åren pendlat mellan Åsa och Växjö. Det har satt sina spår och i intervjun berättar han att han inte träffat familjen mer än en till två gånger i veckan och att han inte kommer ihåg när han såg kompisarna senast-

– Men visst, har man gett sig in i detta får man leken tåla. Det hade varit väldigt bra att få en klubb på närmare håll, säger han till Kungsbacka-Posten.

Enligt Smålandsposten är det Varbergs BoIS som ligger närmast till hands att bli Thomas Askebrands nya klubb. Däremot har assisterande tränaren Denis Velic och målvaktstränaren Rasmus Rydén skrivit på för två år till i Öster.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons