Annons

Asylboendets granne har fått nog

Publicerad 3 maj 2017
Foto: LENNART ERNSTSSON, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: LENNART ERNSTSSON, SMÅLANDSPOSTEN

En granne till asylboende Q-hotel i Växjö har kritiserat boende för bland annat nedskräpning och störningar. Han har tidigare föreslaget ett två meter högt plank mot boendet men nu har mannen fått nog och vill få bort asylboendet, som han beskriver som ett "terrorboende" och ett "asylghetto helt utan kontroll", skriver Smålandsposten.

Mannen har i sitt senaste mejl till Migrationsverket och Växjö kommun beskrivit problematik med gallskrikande barn, hög musik från öppna fönster och att vuxna röker vattenpipa med barnen leker utan kontroll. Men grannens klagomål är överdrivna enligt platschefen.

– Är det inte det ena så är det det andra han klagar på. Det har varit allt från småsaker till detta som är en hårdare attityd från grannen, säger Patrik Royson till Smålandsposten. Läs mer här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons