Annons

Attackerade taxichaufför i Växjö

Publicerad 15 december 2017
Foto: Lena Gunnarsson

Under fredagen inleddes en omfattande rättegång i Växjö där en 33-årig man är åtalad för en rad olika brott. Han misstänks bland annat för att ha brutalt rånat ett äldre par i Gårdby men också för flera olika bilstölder och narkotikabrott.

Under dagen har 33-åringen, som tills nu varken nekat eller erkänt åtalspunkterna, erkänt en av dem. Enligt Smålandsposten gäller det en misshandel där 33-åringen attackerade en taxichaufför på Västra Esplanaden i april förra året. Attacken började med stenkastning och slutade med flera slag. Taxichauffören fick senare sy fyra stygn.

Smålandsposten rapporterar också om att 33-åringen misstänks stå bakom en annan uppmärksammad händelse där han lagt ut en bild på en polis på sin Facebooksida med texten ”horunge fokusera på våldtäktsmän och pedofiler”. Det varken erkänner eller förnekar han.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons