Annons

Backar förlänger med Växjö Lakers

Växjö • Publicerad 16 mars 2018
Arvid Lundberg har förlängt med Växjö Lakers.
Arvid Lundberg har förlängt med Växjö Lakers.Foto: Lena Gunnarsson

På söndag inleds slutspelet för Växjö Lakers del. Men redan nu förbereder sig klubben inför nästa säsong. Sedan tidigare har Lakers förlängt med Pontus Netterberg och nu meddelar klubben att de även förlänger med Arvid Lundberg och Linus Högberg.

– Linus är en av SHL’s mest talangfulla tvåvägsback, så vi är väldigt glada att få fortsätta jobba med hans utveckling. Extra kul är att Linus har gått hela vägen genom vår juniorverksamhet. Arvid har fortsatt växa i år med sitt solida spel och bra defensiv. Ett enkelt och bra passningsspel gör Arvid till en väldigt nyttig back hos oss, säger sportchef Henrik Evertsson till klubbens hemsida.

Annons

Växjö Lakers har förlängt kontraktet med Linus Högberg till och med säsongen 2019/2020. Kontraktet med Arvid Lundberg gäller även nästa säsong.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons