Annons

Backen missar TAIF:s träningsmatch

Publicerad 16 augusti 2017
Foto: Smålandsposten
Foto: Smålandsposten

Tingsryd öppnade hösten på bästa sätt genom att besegra Rögle i Nelson Garden Arena. Nu väntar ytterligare en träningsmatch mot ett SHL-lag. Den här gången handlar det om forna rivalen Karlskrona. Tränaren Magnus Sundquist är mycket nöjd med försäsongen hittills.

– Vi vann och det är en sak, men det är mer hur vi gjorde det och hur de har agerat sen vi gick på is. Vi har fått många goda signaler på att det ser förnuftigt ut.

Annons

I matchen mot Karlskrona kommer Niklas Rubin att vakta målet. På backsidan saknas Simon Karlsson som har en svullen fot efter att ha täckt skott mot Rögle. Kevin Striborn från J20-laget ser till att det blir sju backar i truppen På forwardssidan behåller man kedjan med Mats Frøshaug-Mathieu Tousignant-Jacob Dahlström. I övriga kedjor ser vi Mikael Frycklund-Daniel Öhrn-Hampus Melén, Hannes Johansson-William Romfors-Patrik Nilsson samt Filip Owesson-Kim Tallberg-Oscar Holst. Emil Forslund och Victor Laz kommer att vila.

KHK kommer till Nelson Garden Arena utan stjärnorna Mattias Guter och Marcus Paulsson. Intressanta spelare med lokal anknytning i KHK är målvakten Johannes Jönsson och forwarden Carl Persson som båda spelat i TAIF samt förre Lakersbacken Cory Murphy. Läs mer om KHK:s uppställning på Blekingesport.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons