Annons

Båda nekar till mord i Alvesta

Publicerad 15 februari 2016
Foto: Per-Erik Sandeback, Smålandsposten
Foto: Per-Erik Sandeback, Smålandsposten

I fredags hittades en 19-årig man svårt misshandlad i ett trapphus i Alvesta. Mannen fördes till sjukhus men avled av sina skador. Under natten till lördagen greps två personer som sedan dess har varit misstänkta för mord. Flera förhör har hållits med de misstänkta personerna som båda nekar till brott.

– Båda nekar till brott och jag vill inte utveckla om misstankarna stärkts eller försämrats under de senaste dagarna, säger Robert Loeffel, kommunikationsansvarig vid Kronobergspolisen till Smålandsposten.

Annons

De misstänkta männen är 21 och 15 år gamla och sedan tidigare kända av polisen efter bland annat brott som grov misshandel, narkotikabrott och stöld. Den omkomna mannen ska vara hemmahörande i Skåne. Till Smålandsposten vill Robert Loeffel inte kommentera hur relationen ser ut bland de inblandade och inte heller något om mordvapnet.

Under tisdagen bestämmer åklagaren om de misstänkta gärningsmännen ska häktas.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons