Annons

Barnvåldtäkt i Växjö filmades

Växjö • Publicerad 11 maj 2018
Foto: Lars-Göran Rydqvist

Två 16-åriga pojkar åtalas för flera brott i Växjö. En av pojkarna misstänks för våldtäkt mot barn och grovt förtal efter att ha genomfört ett oralt samlag med en 13-åring i augusti förra året.

Våldtäkten filmades utan offrets vetskap och filmen visades sedan för flera andra personer och minst en person ska ha fått filmen skickad till sig.

Annons

Pojken som fick filmen la ut den på Snapchat och skickade vidare till andra personer. Han misstänks därför också för grovt förtal på grund av offrets ålder, innehåll och spridningen.

Dessutom misstänks han för ofredande på en kille efter att ha dragit i hans kläder och slängt ner honom på marken den 12 januari i år. Han ska dessutom ha stulit cigariller för 1 239 kronor på Coop Konsum på Höstvägen i slutet av november förra året.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons