Nöje

Basisten höll inte måttet – sparkades

Publicerad 30 augusti 2016
Kusinerna i mitten (Christian t.v, Andreas t.h). Foto: Sannex
Kusinerna i mitten (Christian t.v, Andreas t.h). Foto: Sannex

I mitten av juli framkom att basisten Christian Olsson dragit kusinen Andreas Olssons band Sannex till domstol. Han tyckte att han blivit avskedad från bandet utan anledning och krävde därför skadestånd.

– Det finns ingen saklig grund till min uppsägning egentligen. Det är bara en massa skitsnack helt enkelt, sa Christian Olsson till Smålandsposten den gången.

Nu har bandet tagit juristhjälp och författat ett svar på varför Christian Olsson fick sparken. Där skriver man bland annat att han inte höll måttet som basist, ofta spelade fel samt visade upp samarbetsproblem och illojalitet mot gruppen. Beskrivningar som Christian inte känner igen sig i, enligt Smålandsposten.

– Jag har fått nytt jobb i nytt dansband. Om detta varit sant tror jag inte jag hade fått nytt jobb inom samma yrke. Och jag hade definitivt inte fått så mycket positiva reaktioner på att jag skulle komma tillbaka. Så jag vet inte hur jag ska förhålla mig till den här pajkastningen, säger Christian Olsson till Smålandsposten.

Jonatan Andersson

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.