Annons

Beskedet om Nelson Garden Arena

Publicerad 13 juli 2017
Foto: Smålandsposten
Foto: Smålandsposten

I sju års tid har ishallen i Tingsryd hetat Nelson Garden Arena. Men efter nästa säsong kan det komma att bli en ändring på det. Enligt Smålandsposten löper avtalet gällande arenanamnet ut efter säsongen 2017-18 och det är fortfarande inte klart om samarbetet fortsätter eller om det blir ett nytt företag som namnger arenan.

– Vi hade nyligen en sittning med Nelson Garden. Det kan bli en fortsättning, men det kan också finnas andra intressenter. Men vem som helst ska inte kunna köpa arenanamnet. Om någon bjuder jättemycket pengar, men inte står för Tingsryds AIF:s värdegrund, blir det inget avtal, säger ordföranden i Tingsryds AIF, Johan Blomster, till Smålandsposten.

Enligt tidningen ska Nelson Garden, lagets huvudsponsor, dra ner på sponsringen och eventuellt kommer de inte synas i mittcirkeln på isen längre. Läs mer här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons