Annons

Beskedet om Östermålvakterna

Publicerad 4 maj 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Öster kommer att spela med Rasmus Rydén och Isak Pettersson som målvaktspar under hela våren. Som Vxonews tidigare har berättat var tanken att Malkolm Nilsson skulle lånas in från Halmstad, men papperna kom inte in till Svenska fotbollförbundet i tid. Tävlingskommittén hos SvFF avslog föreningarnas önskemål – och trots att en överklagan är möjlig har en sådan inte skickats in av varken Öster eller Halmstad.

– Stämmer. HBK ville inte röra mer i frågan, så vi fick släppa det. Isak är med oss till sommaren, säger Östers tränare Thomas Askebrand.

Rasmus Rydén har vaktat målet i Östers tre första matcher denna säsong. Isak Pettersson, 19-årig tidigare U-landslagsman, fanns med på bänken för första gången mot Höllviken förra helgen. På lördag väntar Smålandsderby mot Oskarshamn på Myresjöhus Arena.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons