Annons

Beskedet om Pesonens skada

Växjö Lakers Janne Pesonen fick lämna torsdagens match mot Malmö med en skada. I eftermiddag väntar nya undersökningar för den finske stjärnan.
Växjö • Publicerad 20 oktober 2017
Foto: Lena Gunnarsson

– Vi vet lite grann, men han är på väg till ytterligare en undersökning, säger Växjö Lakers tränare Sam Hallam efter fredagens träning.

De första prognoserna säger att Janne Pesonen kommer att vara borta i cirka sex veckor.

Annons

– Just nu jobbar vi med sex veckor, men som sagt, han ska göra ytterligare undersökningar under eftermiddagen som ger ännu mer tydlighet.

Växjö Lakers förlorade torsdagens match mot Malmö och Sam Hallam tyckte inte att laget ”tar sig an uppgiften på det sättet vi kommit överens om”. Nu väntar snabb chans till revansch mot Luleå.

Förutom skadade Janne Pesonen och Erik Josefsson finns ett par frågetecken. Linus Fröberg och Liam Reddox missade fredagens träning på grund av sjukdom.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons