Annons

Beskedet om planerade skidstadion i Växjö

Publicerad 31 mars 2017
Foto: URBAN NILSSON, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: URBAN NILSSON, SMÅLANDSPOSTEN

Växjö AIS vill bygga en ny skidstadio vid motionsspåret i Kvälleberg i Räppe. I tisdags möttes Växjö och Alvesta kommun föreningarna Växjö AIS och Alvesta SOK, Friluftsfrämjandet och andra intressenter för att diskutera frågan om möjligheterna till skidåkning i och omkring Växjö i framtiden.

Växjö kommuns ordförande i kultur- och fritidsnämnden, Eva Johansson (C), ger fortsatt tummen ner till förslaget, enligt Smålandsposten. Istället vill hon se att skidklubbarna samarbetare i Hanaslöv, som ska fortsätta byggas ut.

Annons

– Om kommunen ska gå in och satsa på något som kanske inte blir helt bra då känner jag att vi har ett ansvar för skattemedlen. Det handlar ganska stora investeringar, både själva anläggningen men också marken som vi måste köpa till, säger hon till Smålandsposten.

Läs mer om hennes argument här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons