Annons

Beskedet om Roséns skada

Publicerad 1 februari 2017
Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN

Växjö Lakers Robert Rosén slog rekord som den som gjort flest matcher för klubben i tisdagens SHL-match mot Rögle. Han tvingades dock lämna sin jubileumsmatch i förtid efter en tackling. Rosén fick se avslutning från omklädningsrummet, men det första beskedet från Växjö Lakers är positiva.

Enligt Smålandsposten handlar det inte om någon hjärnskakning och Lakersledningen hoppas att stjärncentern är tillbaka på isen i torsdagens match mot Frölunda.

Annons

Fler Rögletacklingar blev omdiskuterade efter matchen. Främst handlade det om Ludvig Claessons crosschecking mot Liam Reddox i slutminuterna. SHL:s referensgrupp anmälde två händelser från tisdagens matcher under natten mot onsdag. Claessons tackling var inte en av dem.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sv" dir="ltr">Det här är inte snyggt, Ludvig Claesson. <a href="https://twitter.com/hashtag/twittpuck?src=hash">#twittpuck</a> <a href="https://t.co/6nFzfywZdA">pic.twitter.com/6nFzfywZdA</a></p>&mdash; C More Sport (@cmoresport) <a href="https://twitter.com/cmoresport/status/826550056052363264">January 31, 2017</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons