Annons

Björks första vinst på Challengetouren

Publicerad 24 juli 2016
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten

Alexander Björk tog på söndagen sin första vinst på Challengetouren. Växjögolfaren gick sista rundan i Le Vaudreuil Golf Challenge på två slag under par och vann tävlingen med ett slag.

– Nu är jag bara lättad. Jag är så glad. Jag kan ha gjort det lite för spännande på slutet. Jag var tre upp med två hål kvar och missade en kort putt på 17:e, sedan hade en bra chans på 18, sa han efteråt enligt Europeantour.com.

Annons

Alexander Björk har under de senaste veckorna visat gryende form och han är nu trea på Road to Oman-rankingen.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">WINNER<a href="https://twitter.com/AlexBjorkGolf">@AlexBjorkGolf</a> is the 2016 <a href="https://twitter.com/hashtag/LeVaudreuilChallenge?src=hash">#LeVaudreuilChallenge</a> champion! <a href="https://t.co/ye4ZBqJrMR">pic.twitter.com/ye4ZBqJrMR</a></p>&mdash; Challenge Tour (@Challenge_Tour) <a href="https://twitter.com/Challenge_Tour/status/757216946135924736">July 24, 2016</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> .

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons