Blev av med lägenhet på grund av kissande kvinna

Publicerad 25 januari 2016
En kvinna besökte en man i Alvesta där hon kissade och övernattade i hans trappuppgång. Foto: Lina Alriksson, Smålandsposten
En kvinna besökte en man i Alvesta där hon kissade och övernattade i hans trappuppgång. Foto: Lina Alriksson, Smålandsposten

En man i Alvesta fick besök av en kvinna så pass ofta att han till slut blev av med sitt hyreskontrakt. Detta skriver Hem och Hyra.

När kvinnan besökte mannen blev det allt som oftast fest och allmänt liv i lägenheten. Men för att kvinnan skulle kunna ta sig in i trapphuset, där hon även övernattade och kissade på golvet, knackade hon på fönstren till grannarna på nedervåningen. Bland annat till en sjuårig flickas sovrumsfönster.

Hyresvärden skickade varningsbrev till mannen men det hjälpte inte. Till slut hamnade ärendet hos hyresnämnden där de konstaterade att mannen är ansvarig för vad hans gästar gör, om det inte framkommer att han har gjort rimliga ansträngningar för att förhindra störningarna. Eftersom störningarna förekom under en längre tid och i stor omfattning blev mannen till slut av med sitt hyreskontrakt.

Charlotte Stjernkvist

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.