Annons
Nöje

Blondinbella till sjukhus - ställer in Växjöbesök

Publicerad 25 februari 2016
Foto: Instagram.com/Blondinbella
Foto: Instagram.com/Blondinbella

Bloggerskan och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip tvingades under onsdagen åka in till sjukhus med smärtor i magen. På grund av sjukhusbesöket tvingas hon också ställa in sitt evenemang med Nordic Feel, som var planerad på torsdagskvällen i Växjö.

"Jag vaknade upp på Danderyds sjukhus idag. Fick åka in igår ikväll på grund av fruktansvärda smärtor i nedre delen av magen. Var tveksam om det var blindtarmen, cystor eller något annat obehagligt. Kröp in på akuten och fick hjälp direkt.", skriver Blondinbella i ett blogginlägg.

Undersökningar visade att det var en cysta som hade spruckit. Blondinbella skriver i inlägget att hon hade så ont att kroppen hamnade i chock och hon var nära på att svimma. Det är tredje gången som cystor blir för stora och spricker för Blondinbella. Hon skriver att eventet i Växjö flyttas och att det är "himla trist".

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons