Annons

Bohm har vuxit i det vinnande laget

Han har slagit sitt poängrekord och tar allt mer plats på isen. Oliver Bohm är en av spelarna som vuxit i ett vinnande Växjö Lakers.
Växjö • Publicerad 17 mars 2018
Foto: JONAS LJUNGDAHL

– Hela laget har gått som tåget i år och det är väldigt lätt att man hänger med i det. Den stora grejen är att jag försöker ta plats och synas på banan. Jag tycker att det har gett resultat, säger backen.

Oliver Bohm syns mer, men faktum är att han snittar något mindre istid jämfört med första säsongen i klubben. Backansvarige Fredrik Hellgren är mycket nöjd med utvecklingen.

Annons

– I min yrkesroll är det så jäkla roligt att se när de tar klivet och anammar det man pratar om och försöker förmedla. Han har förmågan att stanna i sin box. När spelare gör bra saker vill de vidare på något sätt. De hoppar för långt fram egentligen, men Oliver har hållit sig i boxen hela säsongen. Det är det som är roligt att se. Han är definitivt en som inte ska spela några bakom-ryggen-pass. Han ska hålla sig i den miljön han är van vid och gör han det är han väldigt bra för oss.

Nu väntar slutspel och Oliver Bohm går in i det med en positiv känsla.

– I fjol hade vi noll momentum när vi gick in i slutspelet. I år tycker jag att grunden vi står på är lite stabilare.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons