Annons

Butiken expanderar i Växjö

Publicerad 19 januari 2018
Foto: Olof Elfverson

Egmont Publishing investerar ett tresiffrigt miljonbelopp och blir majoritetsägare i Outnorth. Det innebär expansion och nyanställningar i Växjö, där företaget både har lager och butik.

– Egmont är en väldigt långsiktig ägare vilket säkerställer den tillväxt vi har. För både Växjö och Kalmar innebär detta att vi kommer att expandera egentligen på alla områden. Personalen på lagret ökar men vi kommer också att gå ut och anställa på tjänstemannasidan, inköpsfolk, kundtjänstfolk och så vidare. Så vi kommer att nyanställa, säger Lars Nykvist, vd i Outnorth, till Smålandsposten.

Annons

Nätbutiken Outnorth säljer kläder och utrustning för friluftsliv. De har lager, administration och ungefär 45 medarbetare i Växjö. Det finns dessutom två fysiska butiker. en i Växjö och en i Kalmar.

Tipsa VXOnews om nyheter! Maila oss på tips@vxonews.se!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons