Calof hjälte för Växjö Lakers

Publicerad 11 januari 2018

SHL:s serieledare Växjö Lakers vann torsdagens match mot Karlskrona i Vida Arena med 2-1.

Växjö Lakers fick en smakstart på den första perioden med 1-0 efter knappt tre minuter - i numerärt underläge. Det var också ställningen långt in i den andra perioden då gästerna kvitterade.

I den sista perioden skulle Växjö dock avgöra matchen till 2-1 genom målkungen Andrew Calof. Det var Calofs 20:e mål den här säsongen.

Växjö tog därmed årets första seger i Vida Arena inför 4 011 personer på läktaren. Lakers hade 33 skott på mål men precis som i CHL-matchen i tisdags hade laget svårt att göra mål. Gästande Karlskrona hade 14 skott mot Viktor Andrén i målet.