Annons

Centrala Växjö pyntas

Publicerad 17 mars 2017
Foto: växjö City
Foto: växjö City

Under nästa vecka kommer påskris börja pryda centrala Växjö. För andra året har många av Växjö Citys butiker, restauranger och salonger gått med och köpt påskris, där överskottet från försäljningnen går till hjälpinsatser för barn och ungdomar i Växjö kommun.

– Jag får hjälp i form av fint påskpynt levererat till dörren samtidigt som jag bidrar till insatser för utsatta barn och ungdomar. För mig är den kombinationen oslagbar, särskilt som man i år inte heller använder fjädrar, då vinner alla, säger Maria Drugge på Drugges smycken i Bländapassagen i ett pressmeddelande.

Annons

Insatsen görs med djuren i åtanke och till i år har initiativet fått ta del av ullbollarna som Växjö kommun också använder i de stora påskrisen.

– Det blir enhetligt och fint – och bra för både människor och djur när vi använder ullbollar istället för fjädrar, säger initiativtagaren Evy Törnqvist från LEO/LIONS Växjö Dacke i pressmeddelandet.

Ungefär 40 påskris kommer under vecka 12 att levereras till butikerna.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons