Annons

Chef lämnar Växjö kommun

Kronoberg • Publicerad 21 maj 2018
Foto: Fotograf Mats Samuelsson AB

Region Kronoberg anställer en ny IT- och digitaliseringschef. Det är Växjö kommuns IT-chef Peter Bergehamn som tillträder i höst.

– Jag har haft en bra och utvecklande tid på kommunen, men när den här möjligheten dök upp kände jag att det ett bra tillfälle att byta arbetsgivare, säger Peter Bergehamn tillträdande IT- och digitaliseringschef inom Region Kronoberg. Det som attraherar är den ambition jag upplever att regionen har när det gäller arbetet med digitalisering, säger han i pressmeddelandet.

Annons

Peter Bergehamn har arbetat inom Växjö kommun sedan 2012. Han var dessförinnan IT-chef inom den privata sektorn. Nu väntar alltså uppdrag inom Region Kornoberg.

– Att ligga i framkant när det gäller digitalisering är strategiskt viktigt för våra verksamheter inom Region Kronoberg. Därför är jag idag glad att vi har kunnat rekrytera Peter Bergehamn som ny chef för IT och digitalisering, säger regiondirektör Martin Myrskog i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons