Annons

Concha: ”Det är obegripligt”

Publicerad 6 februari 2018
Foto: Lena Gunnarsson

I början av januari sålde Östers IF backen Simon Strand till Lyngby. Men den danska klubben är nära konkurs har hoppet står till Aston Villa i England, som ska ha visat intresse för att investera i Lyngby. Om spelarna inte får ut sina löner vid midnatt är de fria att lämna för någon ny klubb. Det kan bli negativt för Öster, som fortfarande inte har fått betalt för övergången.

– Det är klart att det är pengar som man räknade med. Det är ingen positiv upplevelse om det inte skulle gå i hamn. Det är tråkigt, liksom. Det är svårt att förstå hur man kan gå in och köpa spelare och sedan en vecka senare gå ut med de här nyheterna. Det är obegripligt, säger Östers sportchef Matias Concha till Fotbollskanalen och fortsätter:

– Jag vill inte kommentera någon summa, men det finns en peng och en vidareförsäljningsklausul i avtalet, men mer behöver man inte säga. Även om de hamnar i trubbel, så har de ett avtal med oss, som de på något sätt måste lösa, säger Östers sportchef Matias Concha till Fotbollskanalen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons