Annons

Då öppnar XXL i Växjö

Publicerad 8 juni 2017
Foto: Nadia Hagberg
Foto: Nadia Hagberg

[h02wwye]

I början av oktober i fjol kunde VXOnews avslöja att Nordens största sportvaruhus, XXL Sport och Vildmark, ska etablera sig i Växjö. Nu står det klart att den nya butiken i Toys "R" Us tidigare lokaler på Samarkand öppnar på måndag den 12 juni.

Annons

– Det har varit en lång väg hit så det känns väldigt spännande att få sätta igång. Det här är något som XXL och Växjö har väntat länge på, säger Christian Ströberg, varuhuschef på nya XXL Sport och Vildmark i Växjö.

Etableringen har inneburit 47 nya arbetstillfällen och Christian Ströberg beskriver personalen som ett riktigt dreamteam, med människor i olika åldrar och med olika bakgrunder. Det är personalen som själva har byggt upp den 3 500 kvadratmeter stora butiken med artiklar för bland annat sport, vildmark, jakt och cykling.

– Växjö är en väldigt stor sportstad, både vad gäller idrott och vildmark, vilket gör att jag tror att XXL kommer att passa bra här, säger Christan Ströberg.

Titta in i den nya butiken i klippet ovan.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons