Annons

Då spelas Växjö Lakers kvartsfinaler

Publicerad 8 mars 2017
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Växjö Lakers kommer att vinna grundserien i SHL-hockeyn för första gången. I SM-kvartsfinalen väntar en motståndare från åttondelsfinalerna som avgörs lördag, måndag och eventuellt onsdag nästa vecka.

Eftersom seriesegern i praktiken är säkrad vet vi också vilka speldagar Växjö Lakers kommer att ha i kvartsfinalen. Den första matchen spelas i Vida Arena fredagen den 17 mars klockan 19.

Annons

Andra matchen spelas på bortaplan söndagen den 19 mars klockan 16. Tisdagen den 21 mars är lagen tillbaka i Vida Arena. Nedsläpp klockan 19. Kvartsfinal fyra, torsdag den 23 mars klockan 19, spelar Växjö Lakers på bortaplan.

En eventuell femte match kommer att spelas i Vida Arena lördagen den 25 mars klockan 15.15. Den kommer också att sändas i TV4 i deras nya satsning på Hockeylördag. Läs mer om det här.

En eventuell sjätte match spelas måndagen den 27 mars kl 19. Växjö Lakers är då bortalag. Om allt avgörs i sjunde matchen så spelas den onsdagen 29 mars kl 19 i Vida Arena.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons