Annons
Nöje

Dag-Otto kommer till Växjö

Publicerad 10 maj 2016
Foto: Bo Håkansson

I år firar Vallarnas friluftsteater i Falkenberg 20 år. För att fira jubileet åker teatern med den nyskrivna farsen "Jäkelskap i Kikar'n" ut på Sverigeturné. Efter sommarens föreställningar på Vallarnas kommer föreställningen till Växjö den 22 och 23 oktober.

"Vi har så fruktansvärt roligt tillsammans, man kan säga att förfesten är i gång likt trestegsraketen för att salutera i ett makalöst 20-årskalas", säger Jojje Jönsson i ett pressmeddelande.

Annons

Sommarens föreställning är den tredje och sista delen i "Kikar'n"-trilogin. Bland annat kommer publiken att få se Jojje ”Dag-Otto” Jönsson, Stefan Gerhardsson, Siw Carlsson, Bertram Heribertson och Anna Carlsson.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/OB4VHuA4Ja4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons