Annons
Nöje

Dags för Kulturnatten i Växjö

Konst, teater, film, musik, litteratur, foto, poesi och design. Kulturnattens program är fullproppat.
Växjö • Publicerad 27 januari 2018
Fotografen Anna Nordström och floristen Maria Bolander har skapat årets kulturnattsbild.
Fotografen Anna Nordström och floristen Maria Bolander har skapat årets kulturnattsbild.Foto: Anna Nordström

Sista lördagen i januari, i år den 27 januari, infaller Växjö Kulturnatt. En manifestation av Växjös kulturliv som sker för 29:e gången.

I vanlig ordning är evenemangets programlista lång. Besökaren kan njuta av livemusik, konstutställningar, diktläsning, hantverk och mycket mer. En av dem som ställer ut sina alster är fotografen och världsresenären Alexander Hall. Honom kan du läsa mer om här.

Annons

Att Växjö fylls av kultur märks på flera olika platser. Bland annat på Växjö teater, Bergendahlska gården, Domkyrkocentrum och Kafé de luxe. På sist nämnda plats uppträder den hyllade indiepopgruppen Vasas flora och fauna.

Evenemangets program i sin helhet finns bland annat på Växjö stadsbibliotek, Växjö konsthall, Biljettcentrum och i en app. Du hittar det även på Växjö kommuns hemsida.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons