Dahlström avgjorde i förlängning

Efter en händelserik första period mellan Tingsryds AIF och Västerviks IK avgjordes matchen först när Jacob Dahlström gjorde 3-2 på övertid.
Publicerad 3 januari 2018

Mathieu Tousignant gjorde matchens första mål efter tre minuters spel hemma i Nelson Garden Arena. Västervik kvitterade snabbt men efter drygt halva perioden tog Tingsryd återigen ledningen genom Salcido Brian. Innan pausvilan hann Västervik göra ytterligare ett mål.

Efter andra och tredje perioden var ställningen fortsatt 2-2 så avgörandet kom först i förlängningen då Jacob Dahlström satte 3-2 och tog hem segern.