Annons

Dansbandskusiner upp i domstol

Publicerad 12 juli 2016
Kusinerna i mitten (Christian t.v, Andreas t.h). Foto: Sannex
Kusinerna i mitten (Christian t.v, Andreas t.h). Foto: Sannex

Kusinerna Andreas och Christian Olsson har med bandet Sannex vunnit pris som årets dansband både 2014 och 2015. Men efter att Andreas, ägare till bandet, valt att avskeda Christian, drar den senare bandet till domstol, enligt Smålandsposten.

Christian, numera bosatt i Växjö, säger sig inte ha begått något fel och vägrar därför lämna bandet självmant. Nu kräver han 200 000 kronor i skadestånd från Sannex, plus 20 000 kronor per månad sedan maj och framåt.

Annons

– Det finns ingen saklig grund till min uppsägning egentligen. Det är bara en massa skitsnack helt enkelt, säger Christian Olsson till Smålandsposten.

Andreas i sin tur hade hoppats att tvisten aldrig hade blivit offentlig, bland annat just på grund av släktbanden, och när tidningen konfronterar honom om skadeståndskravet blir han taget på sängen.

– Jag har inte sett detta så jag kan inte uttala mig om det. Jag får stoppa där helt enkelt, säger han till Smålandsposten.

Jonatan Andersson

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons