Annons

Därför lämnar Geoff Platt

Publicerad 5 december 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Växjö Lakers Geoff Platt är på väg till KHL. Nu förklarar sportchefen Henrik Evertsson de senaste händelserna på Växjö Lakers hemsida.

– I dagsläget, med den övergångssumma som den aktuella klubben är beredd att betala, så har vi så väsentligt mycket bättre möjligheter att gå vidare och förstärka än vad vi hade haft utan, säger Evertsson till Växjö Lakers hemsida.

Annons

Henrik Evertsson berättar att man vill förstärka på backsidan. Teemu Laakso saknas sedan tidigare och de första prognoserna när det gäller Eric Martinsson talar om fyra till åtta veckors frånvaro. Växjö Lakers sportchef nämner också att man kanske ”behöver stärka upp centersidan”.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sv" dir="ltr">Omröstning: Vad ser ni helst att er favoritklubb säljer? <a href="https://twitter.com/hashtag/vaxjolakers?src=hash">#vaxjolakers</a></p>&mdash; Daniel Rydström (@vxorydis) <a href="https://twitter.com/vxorydis/status/805791754876239876">December 5, 2016</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

LÄS OCKSÅ

...

Läs också den nya bloggen på VXOnews - Lakers Ladies! Här finns bloggen.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons