Annons

Därför saknas Ilkka Heikkinen

Publicerad 27 januari 2016

Växjö Lakers åkte på en ordentlig smäll i tisdagens match mot Färjestad. Under onsdagens träning var backstjärnan Ilkka Heikkinen tillbaka på isen igen, men det kommer att dröja ännu ett tag innan han kan spela match igen.

– Han kom in förra veckan och kändes sig energilös. De gjorde tester och han hade högt blodsocker. Den slutliga analysen är inte klar, men det pekar mot en form av diabetes, säger Växjö Lakers tränare Sam Hallam.

Annons

Ilkka Heikkinen är inte aktuell för spel i torsdagens match mot Frölunda. I samråd med läkare måste han hitta rätt medicinering. Samtidigt behöver han nya tillstånd för att kunna använda sin nya medicin.

Eddie Larsson och Joakim Hillding missade även de tisdagens match och de är frågetecken även inför Frölundamatchen. De var inte med på onsdagens träning. Där saknades även Teemu Laakso som fick lämna i matchen mot Färjestad. För hans del handlar det åter om den tidigare skadan som bedöms dag-för-dag.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons