Annons

Därför valde Salcido Tingsryd

Tingsryd är på väg mot formen i hockeyallsvenskan. Och nu spetsas truppen med meriterade Brian Salcido.
– Jag vill ha ett bra år, ta Tingsryd till SHL. Sedan får vi se vad som händer, säger nyförvärvet till hockeyallsvenskan.se.
Tingsryd • Publicerad 26 oktober 2017

Tingsryds meriterade backförstärkning har spelat i NHL, AHL och 2014/15 vann han backarnas poängliga i finska högstaligan.

– Jag är en offensiv back som gillar att sätta en bra förstapass, transportera pucken och vill spela powerplay, säger Salcido till hockeyallsvenskan.se.

Annons

Nyförvärvet är på plats i Tingsryd och gör sin första träning med laget i morgon. Eventuellt spelar han i fredagens match mot Vita Hästen. I intervjun med hockeyallsvenskan.se förklarar han också varför han hamnat i Tingsryd.

– Av olika skäl så dröjde det längre än jag trodde att få ett kontrakt till i år, men sedan dök Tingsryd upp och letade efter en back. Jag tyckte det kändes kul att komma till en liga med unga spelare och få bli en äldre ledare. Jag är väldigt upprymd över det.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons