Annons

De blev länets bästa marknadsförare

Växjö • Publicerad 1 mars 2018
Foto: Lena Gunnarsson

Under torsdagskvällen korades vinnaren av priset Årets marknadsförare i Kronobergs län. Vinnare blev PM & Vänner som får priset av Kronobergs marknadsförening.

– Det här är verkligen ett pris för hela laget, alla i teamet PM som varje dag på olika sätt jobbar hos oss. En riktig lagseger" säger en stolt Jesper Rognefall, marknadsansvarig på PM & Vänner i ett pressmeddelande.

Annons

Juryns nominering löd:

”em id="emphasis-1">"Årets marknadsförare 2017 är en vinnare på många plan. Med en urstark, genomtänkt och framgångsrik strategi har vinnaren tagit nya steg under året. Genom att hitta nya marknader och med stort fokus på att många personer bär marknadsföringen, har vinnaren kunnat visa på goda effekter av sin marknadsföring. Ett arbete som helt enkelt faller juryn i smaken."

Övriga finalister var Kärnhem och Växjö Elektriska.

Juryn har tittat på och gått igenom flera bra kandidater även i år. PM & Vänner imponerar verkligen. Det är genomtänkt, konsekvent och väldigt uppskattat – då blir det bra, säger juryns ordförande Erik Walden.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons