Annons

De får Växjöföretagets donation

Publicerad 19 juni 2017
Foto: Olof Elfversson, Smålandsposten
Foto: Olof Elfversson, Smålandsposten

I början av juni rapporterade VXOnews att Växjöbaserade företaget Advisory ska skänka 100 000 kronor till välgörande ändamål från sin fond "Adcharity" i sommar. Hälften av summan ska gå till ett utbildningsprojekt i Afrika och till de resterande 50 000 kronorna vände sig företaget till allmänheten för hjälp att hitta en mottagare. Nu står det klart att Hjärtebarnsfonden får 50 000 kronor tack vare allmänhetens tips.

– Omfattningen och bredden av Hjärtebarnsfondens verksamhet med medicinsk hjälp, sociala träffar och i värsta fall begravningsstöd berörde oss alla på Advisory. Vi ser nu fram mot att få bli en partner till Hjärtebarnsfonden på en både lokal samt en nationell nivå, säger Kristoffer Dahl på Advisory.

I Sverige föds det tre barn med hjärtfel varje dag och Hjärtebarnsfonden för det möjligt för ett fullgott liv och arbetar bland annat för att barn, unga och vuxna födda med hjärtfel får bästa behandling medicinskt, psykologiskt och socialt och att familjen blir välinformerade.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons