Annons

Här är hyresgästerna i World Trade Center

Publicerad 18 februari 2016

I slutet av september flyttar de första hyresgästerna in i World Trade Center i centrala Växjö. Bygget går helt enligt tidsplan och utvändigt har det hänt väldigt mycket sedan årsskiftet.

– Det ser färdigt ut. Vi håller på med väldigt mycket invändiga arbeten nu. Det är mycket installationer i kontorshus, säger Hanna Lindbladh på Skanska.

Annons

Just Skanska bygger WTC och har också hand om att hitta hyresgäster. I slutet av året kommer Norrporten att ta över. Affären på 195 miljoner kronor presenterades i slutet av förra året. En väldigt stor andel av den totala ytan är redan uthyrd. Klara hyresgäster är Skanska, KPMG, Kärnhem, Svenskt Näringsliv, Danske Bank, Awa Pantent och Bixia. I byggnaden finns också ett kafé och konferenslokaler. De kommer att skötas av Compass Group. Hanna Lindbladh tror att nästan allt är uthyrt när Norrporten tar över.

– Det är det mycket möjligt att det är.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons