Annons

De öppnar nytt i Icon Växjö

Växjö • Publicerad 3 april 2018
Foto: Semrén & Månsson

Icon Växjö har gjort klart med en ny servicefunktion. När fastigheten står klar kommer salongen West Concept att öppna på plan ett med frisör och barberare.

Den nya salongen på nästan 90 kvadratmeter kommer att ligga bredvid Växjö Fria Gymnasiums entré. Malin Wedenberg, som tidigare har drivit Solo Capelli i Bländapassagen, ligger bakom salongen.

Annons

– Efter att ha letat efter den rätta lokalen i över ett år känns det fantastiskt att äntligen ha hittat rätt. Det finns stor potential och mycket möjligheter att öppna upp företaget igen i detta unika läge, säger hon i ett pressmeddelande.

I november i år har Icon Växjö inflyttning. I fastigheten kommer det, förutom salong, bland annat att finnas bostäder, kontorslokaler, spa, skybar, café och hotell-lägenheter.

Sedan tidigare är det känt att EY, Play‘n Go, Sigma Technology, Nordea, APP Properties och moderbolaget APP Equity AB samt Prefabsystem Syd blir hyresgäster i Icon Växjö.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons