Annons

De saknades på dagens Lakersträning

Publicerad 22 februari 2016

Växjö Lakers följde upp en usel insats mot Malmö med en strålande insats i 3–0-vinsten mot Linköping. Försvarsspelet fungerade helt perfekt och Cirstopher Nihlstorp höll sin första nolla sedan förra besöket i Linköping i höstas.

– Det var kul att se laget genomföra det på det sättet och någonstans att se glädjen att spela på det sättet och förstå vad man får betalt i slutänden. Man blir imponerad av killar som Ville Leino som kliver ut och gör ett sådant jobb och det sätter tonen för alla, säger tränaren Sam Hallam.

Annons

I matchen mot Linköping tvingades Tuomas Kiiskinen lämna isen efter två perioder. Han var inte heller med på måndagens ispass inför onsdagens match mot Brynäs.

– Det är en överkroppsskada, lite dag-för-dag, säger Sam Hallam.

Dessutom saknades Sakari Salminen. Han stod över eftersom han varit krasslig i slutet av förra veckan. Däremot var Richard Gynge tillbaka på isen och han tränade tillsammans med Robert Rosén och Liam Reddox.

– Vi får se reaktionen och förhoppningsvis kan vi ha honom i spel i veckan, säger Sam Hallam.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons