Annons

De tar över ansvaret för Araby Park arena

Publicerad 16 november 2016
Foto: Johanna Ursjö, Smålandsposten
Foto: Johanna Ursjö, Smålandsposten

Från och med nu ansvarar både förvaltningen för arbete och välfärd och kultur- och fritidsförvaltningen för Araby Park arena. Det beslutade Kommunstyrelsens organisations och personalutskott under tisdagseftermiddagen.

– Det kommer nu finnas fler människor med flera olika kompetenser i och runt arenan, vilket är en styrka. Arbete och välfärd kommer bidra med sin stora erfarenhet kring att jobba med utanförskap och social oro, men även vad gäller mötesplatser. Kultur och fritid ges nu större möjlighet att arbeta med sitt kärnuppdrag, säger Per Schöldberg (C), ordförande i KSOP i ett pressemeddelande.

Annons

Samarbetet ska öka tryggheten runt arenan och Arbete och välfärd kommer dessutom att tillsätta en platschef som tar hand om de sociala frågor som kan uppstå.

Läs också

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons