Annons
Nöje

De tippas vinna mellon i Växjö

Publicerad 14 februari 2017
Foto: JANNE DANIELSSON/SVT
Foto: JANNE DANIELSSON/SVT

På lördag avgörs den tredje deltävlingen i Melodifestivalen 2017. Växjö är arrangörsstad och tävlingen avgörs i Vida Arena. Inför tävlingen är FO&O favoriter till att knipa en av de två finalplatserna.

Enligt Unibet och Betsson har det populära pojkbandet lägst odds före Robin Bengtsson som gick till final förra året. FO&O som för bara två veckor sedan bytte namn har vunnit utmärkelsen årets bästa svenska artist på MTV Europen Music Awards tre år i rad. På båda spelbolagen är FO&O och Robin Bengtsson tippade till att gå till final från deltävlingen i Växjö.

Annons

Enligt oddsen ser debuterande 87-åringen Owe Thörnqvist ut att få det svårare. Han hade under tisdagseftermiddagen högst odds på både Unibet och Betsson.

– Owe Thörnqvist ligger just nu sist i oddslistan, men han skulle kunna skrälla sig vidare till andra chansen. Owe är en extremt folkkär artist med kultstatus. Han har dock tuff konkurrens, inte minst från den 69 år yngre Anton Hagman som har gjort kometkarriär på Youtube, säger Henrik Holm på Unibet i ett pressmeddelande. Se oddsen nedan.

Unibets odds på Melodifestivalen - Finalplats

Felix, Oscar & Omar / FO&O 1.20

Robin Bengtsson 1.70

Anton Hagman 2.50

Bella & Filippa 2.50

Krista Siegfrids 3.75

Jasmine Kara 4.00

Owe Thörnqvist 7.00

Annons

Betssons odds på Melodifestivalen - Finalplats

FO&O 1.10

Robin Bengtsson 1.80

Anton Hagman 2.35

Bella & Filippa 2.45

Jasmine Kara 3.00

Krista Siegfrids 4.50

Owe Thörnqvist 7.00

LÄS OCKSÅ

Annons
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons