Annons

Debut för två Taifvärvningar

Publicerad 19 augusti 2016
Oscar Holst spelar med Zack Phillips och Adam Schmidt. Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Oscar Holst spelar med Zack Phillips och Adam Schmidt. Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Taif öppnade försäsongens matchande med vinst mot seriekollegan Oskarshamn. Nu väntar ett länsderby i Ljungby Arena mot division 1-laget Troja. Tränaren Magnus Sundquist är nöjd med lagets insats i 6–4-vinsten mot Oskarshamn.

– Jag är väldigt nöjd med andra och tredje perioden mot ett bra lag.

Annons

Ett par förändringar sker i kedjorna inför det första mötet av två mot Troja. Zack Phillips och Adam Schmidt får sällskap av Oscar Holst och Johan Eriksson debuterar tillsammans med Jonathan Johnson och Hannes Johansson. Jacob Dahlström, Niklas Johansson och Geoff Walker fortsätter tillsammans och i den fjärde kedjan hittar vi Adam Persson, Filip Owesson och Patrik Nilsson.

Calle Dahlin och Lukas Hansson kommer att spela match med J20-laget och därför kommer Taif att rulla på sju backar. Niklas Rubin får chansen mellan stolparna.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons