Annons

Dennis Rasmussen om framtiden

Växjö • Publicerad 20 maj 2018
Foto: Lena Gunnarsson

Efter några år i Nordamerika återvände Dennis Rasmussen i februari till Växjö Lakers. Målet för 27-åringen var att ta SM-guld, vilket han och laget lyckades med. Nu har Rasmussen ett nytt mål. Att ta sig tillbaka till NHL.

– Jag har lite anbud, men jag har bestämt mig för att vänta lite och se vad som händer på andra sidan Atlanten. Det är såklart där jag helst vill spela och det man alltid haft som mål, säger den kontraktslöse forwarden till Hockeysverige.se.

Annons

Först och främst vill han till NHL men Dennis Rasmussen utesluter inte att det kan bli fortsatt spel i Växjö Lakers.

– Först och främst vill jag sikta på NHL och bli så bra jag kan bli. Men blir det inte så så är Växjö absolut ett alternativ. Jag vill se vad det finns för anbud från andra ligor också, men Växjö ligger mig varmt om hjärtat och det kändes verkligen som hemma nu när jag kom tillbaka, säger Rasmussen till Hockeysverige.se.

Foto: Lena Gunnarsson
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons