Annons

Derbyfester direkt i lokalfotbollen

Publicerad 5 februari 2016

Om drygt två månader är det dags för premiär i den lokala fotbollen. Enligt spelprogrammen väntar riktiga derbyfester i de inledande omgångarna. I elitfyran väntar riktiga fotbollsfester när Lessebo tar emot grannen Hovmantorp och när Rejban möter Gransholm på Myresjöhus Arena. Hovshaga börjar hemma mot Hvetlanda. Sandsbro börjar borta mot Kalmar AIK.

I den vanliga fyran väntar också ett par höjdare. Åryd tar emot Furuby och Agunnaryd möter Liatorp/Eneryda. Det blir också kommunderby mellan IFK Grimslöv/Västra Torsås och Slätthög. Övriga premiärmatcher blir Växjö BK-Lagan, Växjö Norra–Markaryd och Guddarp–Vederslöv/Dänninelanda.

Även premiärmatcherna i division 5-fotbollen kommer att dra storpublik. I första omgången av den södra serien får vi bland annat se Tingsryd–Ryd och IFK Lammhult-Åby/Tjureda. I sydväst är Hallaryd–Virestad och Ling-Ryssby två spännande premiärderbyn.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons